Telefoni

När fast telefoni trådbunden nu byts ut mot luftburen digital teknik så upplever vi en försämring. Frågan är på inte sätt ny.

Vill här förmedla en solskenshistoria i ämnet med adresser och tips på tillvägagångssätt för att nå framgång:

 

Som många vet så har vi i hela Åsele kommun problem med den digitala telefonin. När jag uppfattade att man i byn Baksjöliden inte fick någon ordning på detta trots att man meddelat TeliaSonera, Post- och Telestyrelsen och IT- minister Anna-Karin Hatt så sökte jag den som hade hand om digitaliseringsfrågorna på regeringsnivå.

 

 Den som sitter från regeringen i projektet om digitaliseringen med TeliaSonera berättade att han inte fått några rapporter om att telefonerna för de bofasta inte fungerar.

 

 Det finns beslut att TeliaSonera ska se till att alla bofasta ska ha tillgång till telefoni. Kan de inte få till det på speciellt svåra ställen har de fått speciella pengar till att ordna satellittelefoni.

 

 Efter att xxxx i Baksjöliden mejlat [email protected] (sitter i projektet för digitalisering av telefon för TeliaSonera) och berättat att kontakt tagits med Ingolf Berg på regeringskansliet hade de en fungerande telefon ”på en grisblink”.

 

 Alla som har problem och har försökt på olika sätt, testa detta. Vi bofasta har rätt att ha fungerande telefon”.

 

 Hlsn / Margareta Johansson Klippen

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.