Britt-Inger Vängbo – GRATTIS

Jag blir så varm om hjärtat, blir så oerhört stolt och nöjd när kommunens största profil, och troligtvis den enda, inom skolan som jobbar för ’FÖRETAGSAMT LÄRANDE’ FÅTT ETT TILL PRIS.

Läser med stort intresse att Britt-Inger Vängbo som fick Teknikföretagarnas pris nu också får pris från Stiftelsen Företagsam Skola och det delas ut av landshövding Chris Heister.

Det glädjer mig oerhört att hon fått dessa priser för tro mig, SHE`S WORTH IT – hon om någon förtjänar det i femdubbel bemärkelse. Hon behöver all stöttning, all uppmuntran för det hon gör grundar mycket i hur kommunen kommer att se ut i framtiden.

Företagarna Robertsfors jobbade hårt med att få komma in mer i skolvärlden för att stötta, utbilda och utveckla en bra strategi för att få in mer företagsamhet i skolan. Det har varit en långsam process där byte av rektor, skolchef, annan personal har strandat de möten och försök till att få starta detta. Men det står högt på företagarföreningens agenda och arbetet fortgår för att få igång detta.

Grattis Britt-Inger – because you´re worth it…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.