Robertsfors bibliotek – en guldgruva för mig

Idag ska jag förbi biblioteket och lämna in böcker och hämta. Jag är djupt tacksam för att biblioteket finns här i Robertsfors och att de kan erbjuda en sådan oklanderlig service till MIG. Jag vet inte hur mycket pengar de har sparat åt mig – många av de böcker/tidskrifter jag lånar kostar mycket pengar men är rätt klena i innehåll och nyheter. Mest gammal vetenskap som snurrar runt och omtolkas och analyseras.

Sedan att jag får pling i mailboxen när boken kommer in, jag kan gå in och leta och låna böcker själv från andra av regionens bibliotek – fantastiskt.

TACK för trevligt bemötande och för allt extra jobb ni ibland får av mig – när jag ska ha tag på mysko böcker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.