Kii & Balkörning

Eftersom vi har några bilar i vårt garage så är även vi inblandad i studentbalkörning. Maffiabilen som är gles och kyler bra har inga problem med kokning, -57 kan gå lite het men visade inga tendenser ifjol. Men man ska inte begära…eller ska man det???…att de som anordnar balen ska tänka på sådana saker. Att underlätta för förarna av dessa rörliga kulturskatter under ett sådant stort arr som balen är samt att underlätta för publiken att få en glimt av sina avkommor.

SYND, kan jag tycka eftersom det är ett högtidstillfälle för varje student som pluggat sig igenom alla dessa år. Att få bli uppvisad, beundrad i högtidskläder är få förundrat och de ska bli uppassade och behandlade med största respekt en dag som denna.

GRATTIS I massor till Kii – jag blir så underbart rörd över att dessa kvinnor har gjort en sådan prestation med sin butik, sitt nytänkande och service. Fick nämligen för några år sedan den stora äran att få lyssna på deras föredrag om deras väg till ’toppen’. Den har inte direkt varit rak…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.