Kii, Gudrun Sjödén, Kondomkalsong och Dag Vag

Jag blir bara så fånigt glad över att företaget Kii vunnit utmärkelsen ’ÅRETS FÖRETAG’ – ´cause them worth it, upphöjt till 230. Sedan att också ett ’Ungföretag’ i Umeå vunnit SM för sitt nytänk ’KONDOMKALSONG’. Hörde på radion igår att de hade gett vår Stadsminister två stycken men vet inte om Reinfeldt (stavar han så) provat dem än.

Gudrun Sjödén – färgsprakande modeguru ska fota vinterkalalogen på Stora fjäderägg. Tillbringande en midsommar på denna underbara plats för några år sedan – att segla med slupen ut var en del av upplevelsen. Jättehäftigt.

DAG VAG återuppstår från sin dvala – få vet att en av medlemmarna bodde i Överklinten en hel del under 70-talet. Det var klass på Överklinten redan då. Själv var jag lite för ung men mina syskon var i samma kretsar och härjade.

Nu ska jag ta ut min lille lånehund – gå en sväng så han blir en stor tova att reda ut sedan. En kinesisk nakenhund men med hår – det ni. Söt så få.

BURSILJUMPARTAJ – pingstlördag.
Ska under promenaden klura ut vilken bil vi ska ta, vilket fika, vilken öl vi ska ha med till reunionträffen för alla i Bursiljum på lördagkväll. Vännerna är redan inbokade i bilen, tiden för klubbens caravans avgång bokad och – till sist – VAD SKA MAN HA PÅ SIG??? Brukar vara kallt som 17 i Burs men man ska väl skaka rumpa till 50-tals rock eller disco som sig bör på ett sånt här kalas.

Då blir man varm enda in i själen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.