Bursiljum Folkets Park i glada vänners lag

Har varit en helt fantastisk rolig och härlig helg. Lördagen började vi med att fixa, greja här hemma. Bytte däck/fälgar på Dodgen och tog en tur ned till stugan för att kratta av gräsmattan- det blåste lite kallt. Men var underbart.

Hade med kameran och passade på att ta lite lövsprickningskort – se nedan.

Oljade in altanens golv och körde igång grillen för att skyffla in en redig mättande proteinstinn måltid så vi skulle klara kvällen. Sedan packade vi Rivieran med kaffe, bullar och några öl. Hämtade några kompisar, träffade upp brorsan som hade tagit fram Edseln.
Kollade av var de andra Blue Dot´s bilarna var och de hade just åkt från Ånäset på väg mot:

BURSILJUM FOLKETS PARK – vi skulle nu återleva det som hända för 20-15 år sedan nämligen att åka caravan till Burs, dricka öl, titta på bilar och skaka rumpa inne på Parken.
De hade fixat dit Krutoff samt ett disco på lilla logen. HÄFTIGT.

Vi hann upp karavanen som hade pisspaus. Men ingen av oss var nödiga så vi cruisade vidare i sakta mak.

Förr brukade man åka till Lossmen på Pingst men det har varit lite riskabelt att åka dit om man har en bil som man är rädd om. Disciplinen hos besökarna brukar på något sätt svikta under kvällen och man kan lätt få en dörr i sidan på bilen.

Behöver jag säga att det var en otroligt trevlig och roliga resa. Nu bytte vi ut ölen mot två liter kaffe och bullar för det blev en aning kallt vid midnatt. Många bilar började rulla hemåt – även vi.

TACKAR Burträsk – Cageswamp för ett väldigt bra initiativ att få Bursiljum Folkets Park att börja blomstra.

Trillande in hemma på morgonsidan. Söndagen oljade vi in framsidans trapp, var en tur till Storbäcken för att titta på brorsan som håller på att lacka husvagnen. Tvättade miljoners tvättar, grejade ute med att rensa ur vinbärsbuskarna och gödsla, lägga på lite ny jord.
Svärmor fick besök och ett uppsatt broräcke.

Lyfte toppen på den nyregade/nybesiktade Wildcaten och det verkar vara en lyftare som spökar.
Slösåg på sportspegeln och nått annat efter det med ett halft öga.

Underbart rolig och ’få en hel del gjort’ helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.