Mobil- och konsumtionsfritt

Jag blir åter igen rätt fundersam.
Skulle LÄTT kunna leva utan mobiltelefon – om det har att göra med att jag inte har något umgänge via mobiltelefonen eller att jag har en slags ’telefonpratarskärck’ låter jag vara osagt. Men det skulle inte vara ett problem utan jag skulle bara måsta börja bära en klocka på mig. Som ni då förstår så har jag den enklaste gamla mobiltelefon som går att anskaffa eftersom jag har inget intresse av denna lilla tingets.

Poppis är att ha ett konsumtionsfritt år – för mig är det absolut INGA problem om man då utesluter att köpa bilar vilket är det mest viktigast här i världen…(nu ser jag massor med rynkande näsor). I år har jag inte köpt några kläder, smink eller något utöver bilar och mat. Jag har så LITEN förståelse för dem som går på stan och sedan köper något spontant som jag INTE SKA ha.

Men jag vet att jag är udda……när jag jämför mig med andra. Men som jag förr har sagt – jag har inget intresse i att köpa prylar och grejer, kläder, skor, smycken och smink. SÅ intresser, hobbyn styr mycket i vårt liv. Min passion är inte att gå på stan och titta i affärer.

En kommentar

  1. dittan

    Alla har faktiskt inte råd att ha gamla bilar som sin hobby.Jag upplever ditt prat som ganska så skrytsamt och överlägset (ganska så nervärderande mot oss fattiglappar som inte har råd med sådan extravagans). och då det kommer till kostråd så hittar jag inget nytt i ditt resonemang.Du ska ju vara expert,men på vad ? Jag har lite svårt för att tro att du inte har köpt kläder under detta år, du är ju mån om att se presentabel ut inför dina kunder,eller?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.