Träff med Länsrådet på Residenset – Ambassadör för kvinnliga företagare

Igår kväll var ett gäng kvinnor inbjudna av Länsrådet till Residentet för att diskutera förutsättningar för kvinnliga företagare. Det blev en väldigt trevlig kväll och 14 av ambassadörerna var där så man fick tillfälle att träffa dem. Sedan fanns även andra väldigt kompetenta kvinnor på plats från olika positioner, VD till styrlesemedlemmar.

Vi hade en underbar kväll i glada kvinnors sällskap.

I morgon kommer jag inte att blogga för då är jag på väg till Nova Stockholmia och ska träffa alla Ambassadörerna, få riktmärken och en hel del info om vad vårt Abassadörskap ska innehålla. Det kommer att bli en rolig dag hoppas jag.

Ha det gott folket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.