Handelskammaren, balkörning, forum för Ambassadörerna

Idag blir det två resor till Umeå. Först är det en lunchträff där Tove Lifvendahl, kommunikationschef för Svensk Näringsliv ska föreläsa om sin bok:
Människor som gör – samtal med sociala entreprenörer. Det ska bli oerhört intressant.

Sedan hem igen och ta på sig Lottakårsmunderingen för att köra bal/examenskörning på eftermiddagen. Vi ska köra två körningar med varsin bil. Det blir maffiabilen -48 samt -57an eftersom det är fyrdörrars som gäller när man ska in och ut med fina klänningar och höga skor. Det är alltid spännande med balkörning – ska bilen börja koka, hur länge måste man stå i insläppskön, kommer motorn att skära i varmkörningshettan i kön etc. Sånt som arrangörerna helt enkelt skiter helt i.

Jag vet att det finns folk därute (pekar) som läser min blogg men man kommenterar inte. Så jag kommer att skriva samma sak på Ambassadörernas forum för att få lite åsikter. Ska kanske sedan ventilera dem här så nu får höra hur Företagerskor runt om Sverige ser på media och journalister t.ex.

Många frågar varför jag skriver så lite om det jag jobbar med – kost, motion, friskvård etc. Men det är just det – jag jobbar med det och det räcker på något sätt långt.

En kommentar

  1. Sanna

    Lycka till på balkörningen! Det ser juh ut att bli bra väder !

    Vi har då ingen balkörning i år så Buicken får stå och vila i garaget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.