Nedskräpning och Tandläkare

Sådär, då var semestern avklarad. Har haft det helt underbart och tror inte jag har varit så här brun någon sommar tidigare (stannar alltid i Sverige på sommaren)

Även om jag har en massa bilar så använder jag faktiskt mina ben en hel del och vandrar omkring. Väldigt många gånger har jag väldigt överraskad över hur dåliga folk är på att plocka upp sitt skräp. På en trevlig avstickare som jag då och då använder finns en husvagn som någon helt enkelt har dumpat. Parkerat den vid vägkanten, plockat bort regskylten och sedan bara tippat ned i diket????

Såg även att det inte bara är jag som använder denna väg för nu hade någon slagit sönder rutorna på den med en !!! STOL !!!. Det förundras jag också över – folks behov av att SLÅ SÖNDER GREJOR. Se bara på de som lämnar havererade bilar efter E4-an hur fort de slås sönder.

I alla fall, efter samma väg ligger även flera svarta sopsäckar med innehåll slängda!!! Hur fungerar folk uppe i huvudet? Håll Sverige rent kampanjen kanske måste igång igen.
Har varit på flera större arrangemang i sommar och till min förvåning så ser man folk som LÄMNAR ENGÅNGSGRILLAR där de suttit. Smyger inte ens därifrån utan helt ogenerat ställer sig upp, viker ihop sin solstol och går från grilleroch en hög med annat SKRÄP. Hur kan man göra så, hur kan man bara lämna sitt skräp på detta sätt.

Tänker bara kring ’apberget’ i Umeå hur grisigt det ser ut fast det finns skräpkorgar etc bredvid. Frågan är; vem ska städa upp vår egen skit som vi lämnar.

Tandläkare borde inte få ta semester…helst inte när jag får ONT i en tand. Tandläkare borde jobba JÄMT……jaja…aj aj aj ……….

Ha det gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.