Lycksele….motor

Smulan – tack, kul at vara tillbaka också.
Ja fotboll och alla dessa ’BILAR’ som alla tar till matchen…..*flinar*

Känner att jag bara måste få svara Mickes inlägg.

Det bäste med en motorvecka är att den får växa långsamt så man hinner med att arrangera allt så bra det går. Gillar verkligen ert ’miljötänk’ som ni hela tiden har fastslagit och hållit hårt på.

Jag förstår ert dilemma med att vinna gehör från alla medborgare med detta arrangemang, har haft lite inblick i Wheels Nat´s i Umeå. Där har man haft stora svårigheter med att få kommunpolitiker med på tåget, att få tillgång till gröna ytor etc. Det behövs bara politiker och beslutsfattare som INTE ALLS förstår sig på detta intresse och ger det tumme ner.

De har väldigt svårt att tänka utanför ’sin box’ och tar inte ens in den information som man försöker förmedla. NÄMLIGEN ETT LEVANDE INLAND för er del. Att locka turister att besöka Lycksele på ett annorlunda sätt, ett sätt som tilltalat den bilburna delan av befolkningen. Ett sätt som inte innehåller något med idrott att göra t ex.

Med Motorveckan vinner man människor som inte har sitt största intresse i djur och natur i första hand. Utan man får ut människor som tillbringar stora delar av sin tid i ett mörkt garage hela vintern; putsar, filar, skruvar, lackar, syr inredningar och SKÖTER OM SIN/SINA bilar.

Med dessa bilintresserade typer kommer en hel familj med, till och med hunden följer med.
Jag förstår att ni vart i kontakt med Svensk handel, köpmännen , företagarorganisationen etc. Tänkt på arr som; en bakluckemarknadsdag, få besikta sin gamla bil som inte behöver besiktas längre m.m.

Min tanke faller på Stefan Karlsson på hotellet, han har ju mängder med idéer om utveckling och hur man ska kunna få snurr på sådana tankar. Och att alla föreningar bör ju vara intresserade att få en slant om de ingår i något funktionärskap, affärerna bör ju vara intresserade att sälja biltillbehör och annat krafs på gatan. Sälja mat på ’gatan’ under cruisingdagen etc.

Alla med bilintresse vill ju hellre vara med på allt så funktionärstaben bör mer vara folk som skiter i bilar men som vill tjäna sig en lättvindlig slant.

Jag har ju skaffat mig ett bra ’varumärke’ i Sverige som Mat på Motor. En idé är ju att göra foliepaket med mat som man tillverkar på sin bilmotor på vägen hem etc.

Svans
Sedan den berömda svansen, den som verkar titta fram efter kl. 22.00 på kvällen. Blöjraggare som är mer intresserad av att svina ner, leka någon slags nidbild av epitetet ’raggare’, burna på olämpliga platser för att få uppmärksamhet.

SÅg en gång en kvinna som pinkade i cabställningen på en Dodge. Hur fasiken kan bilägaren gå med på att folk sitter på cabställningen, hänger ut ur bilarna, slänger ölburkar och allmänt bara svärtar ner denna roliga hobby.

Människor med bekräftelsebehov eller där spriten går in där går vettet ut.
Sedan tycker jag det är otroligt äckligt med fulla medelålders människor som beter sig som drägg – glansiga ögon, kläder som ibland åker upp på olämpliga ställen, omotiverat känslosamma och givmilda med kramar och pussar, make up över hela ansiktet och raglar fram när du hoppar ur bilen för att pinka. *ryyyyyyyyyyyyyyyyyser*

I alla fall är det superkul med en Motorvecka även om jag har dragit till Rättvik på en veckas totalsemester.

En kommentar

  1. Smulan

    Hmmm…det kommer alltid vara människor som beter sig illa på ett eller annat vis. Så varför skulle dom inte även finnas som svans efter det skötsamma bilfolket? Om deras beteende beror på bekräftelsebehov vete sjutton. Man kan ju mer tänka dessa människor tappat förmågan att tänka själva eller ens försökt tänka själva.

    Frågan är väl vad detta beteende ger dom själva för glädje?

    Människor är intressanta och ibland mycket gåtfulla. Vi må vara den mest intelleigenta varelsen på jorden men för att vara så intelligenta är många av oss otroligt korkade.:-)

    För övrigt tycker jag allt som lockar människor ut från hemmet för att umgås med andra på ett trevligt sätt bara är välkomnande. Att få ändan ur soffan torde vara varje individs önskan.;-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.