Onsdagmorgon & ministermöte & Europaparlamentet

Ska bara……någon som känner igen det.

Känner att jag ska bara låta höra från mig lite.
Det har vart en hektisk hjärnbrytande tid med en massa grejer i huvudet som ska landa på papper. En paus är välbehövlig så jag åker på en hjärnvilande semester till Oslo istället – lång weekend. Känns jätteroligt att få koppla av från allt i flera dagar.

Sedan sist så har ambassadörerna haft vårt första möte med vår koordinator samt fått träffa Näringsminister Maud Olofsson. Hon ville veta vad vi ville med vårt ambassadörsskap samt vad vi ville hon skulle genomdriva.

Jag högg direkt och vill ha förenkling med anbudsförfaranden så små företag också jan lägga in anbud. Annat som kom upp var forskningspengar, bro till Finland, sänkta avgifter för att anställa folk, bättre transporter i inlandet, mer pengar til starta eget för ungdomar etc.

Har ni föresten uppmärksammat att en av ambasadörerna har blivit nomonerad till Europaparlamentet…se här:

Stod att läsa på VK web (inte mitt stavfel)
’Vilmelminabo på EU-lista för c
Maria Kristoffersson, Vilhelmina, är en av totalt 78 personer som nominerats till Europaparlamentet för centerns räkning’

GRATTIS MARIA…..

SMULAN – min trogna läsare..
Nu har de vart lugnt med mina filosofiska tanker på ett tag. Men du har skriver så kloka ord så man blir alldeles varm i själen. Det är så befriande med människor som har åsikter och tankar, som kan framföra dem så man förstår etc.
TACK….

Nu ska jag packa …..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.