Blondinbella vs Katrin Zytomierska

Måste hänvisa till en annan bloggare här som skriver om detta ämne.

Det verkar vara ’catfight’ mellan den framgångsrika affärskvinnan; blott 18 åriga ’Blondinbella’ och den 30-åriga programledaren Katrin Zytomierska. Och Janne Josefsson är också inblandad på ett hörn. Han har tydligen bjudit in de båda kvinnorna för att diskutera ätstörningar, vikt etc.

Jag hänvisar till Mikael Sundlings blog här bredvid så kan ni läsa mer.

http://www.vk.se/kategori_blogg.jsp?category=627&blog=true&leftmenu=132

Jag är fascinerad över hur mycket elaka personliga påhopp som görs – det känns väldigt mycket bekräftelsebehov och försök till överlägsenhet hos den älder kvinnan. Hennes uttalande att Blondinbella inte törs komma till debatt och om hon gör det ska hon säga något elakt så Blondinbella börjar gråta.

Kvinnor är elaka mot varandra och de tar även till härskartekniker för att framhäva sig själv. Lite leklådekänning.

En kommentar

 1. Smulan

  Tittade in på dessa båda kvinnors bloggar. Jag blir lika förvånad varje gång jag ser hur vi människor slösar med både tid och energi på sånt som får oss själva må sämre än vi egentligen behöver göra.

  Funderar lite vad det är som får en del av oss att bete oss så illa mot varandra. Vari finns vinsten eller njutningen? Är vinsten att vinna nån slags munkamp? Finns det verkligen njutning i att såra någon annan så illa? Vad slags belöning finns det i det hela? För nån slags tjusning måste det väl finnas eftersom man ägnar sån energi åt att bete sig så illa.

  Egentligen är det märkligt vad en del vuxna gör mot varandra och tycker också det är okej medan när våra barn beter sig på samma sätt genast får veta att så där gör man verkligen inte mot varandra.

  Det hela handlar förmodligen om personlig mognad. Personlig mognad tar tid och en del kommer aldrig komma särkilt långt på vägen men det är för man inte vågar se sig själv precis som den man är.

  Är meningen att vi som hunnit en bit på vägen ska vägleda våra barn och ungdomar rätt när dom tar fel väg. Men för att göra det måste man själv upptäckt sig själv.

  I kamper finns aldrig några egentliga vinnare, bara förlorare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.