Amelia Adamo, & Lars Karlgren m fl.

Idag har jag tagit mig eftermiddagen fri och ska åka till Skellefteå, på en intressant eftermiddag om FÖRETAGANDE.

Det ska bli verkligen roligt att få träffa och lyssna på den här människorna. Amelia Adamo har jag hört förut men hon har alltid en förmåga att vinkla och fundera så man får sig en redig funderare om hur företagandet utvecklas.

Jag är mer intresserad över att få ta Lars Karlgren från Sparbanksstiftelsen på pulsen. Har nämligen haft en hel del med denna stiftelse att göra och ska försöka klura ut hur den fungerar och till vilka stordåd man hjälper till med pengar.

Med på tåget finns också Anders Westermark som är VD på Norra Västerbotten.
Det blir en ny bekanskap, har inte alls varit i någon slags kontakt med honom förr.

En av det bästa med att bo i Robertsfors är nämligen att man bor mitt emellan Skellefteå och Umeå. Vilket betyder att man kan ta tillvara på det som händer i Skellefteå som i Umeå.

Jag hinner nu inte trilla runt på era andra bloggar och kommentera idag. Ska ha lite annat klart innan jag får åka.

Ta vara på dagen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.