Sticka mormorssockar & Littfest

MoiMormorssockar

Jag kan en massa andra saker också som min mamma/farmor och storasyster har lärt mig. Syrran försöker fortfarande lära mig och eftersom jag provar på det mesta så är jag lättledd.

Jag utlovade en bild på mina nystickade/virkade mormorssockar. Ni kan tänka er hur poppis de är just nu när kylan sätter in. Detta är en prototyp och om det blir ett nästa par ska de bli kortare. Tänkte inte riktigt mig för här – erkänner – att jag har så korta & tjocka ben.

Littfest
Läste i gårdagens tidning att det är littfest i Umeå fredag & lördag. Detta har gått mig helt förbi även om jag har anmält mitt intresse för deras nyhetsbrev. Jag har noll koll på detta och kan det vara så att jag uppehåller mig i helt fel kretsar. Menar att bland bilar & bensin finns sällan några litteraturintresserade människor. I alla fall har jag inte sett till dem.

Jag vägrar ju att tro att jag inte skulle platsa bland de författare som ska vara med eftersom jag är en sådan förträfflig person och skriver så intressanta och annorlunda böcker. Jag har lärt mig att jag platsar var jag än är (ödmjukhet – vad är det?).

I alla fall så har jag inplanerat annat eftersom jag inte visste detta. Så jag kommer inte ens att mingla runt och ragga kunder. SÅ det så.

En kommentar

  1. Peter i bloggen brevid

    Jättefräcka sockar, sådana vill jag ha! Kan du till en något förvirrad och tillbakaflyttad norrlänning berätta vad Littfest är för något?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.