Minnesstund

Sorg är bra att dela eftersom den då kan lätta för en stund.

Sorg/smärta kan inte mätas, varje enskild individ bär på sin egen smärta, sitt eget sätt att hantera den och alla har rätt till den. Hur nära eller hur långt ifrån man än står så är det en verklig och ibland lite skrämmande upplevelse.

Det kändes bra att få dela sorgen som drabbat oss med så många andra. Att minnas, dela minnen, le åt allt roligt man varit med om tillsammans, gör att en väldigt mörk och negativ upplevelse sakta och säkert vänder till något ljust och bra. Smärtans skarpa kanter rundas av och tillsammans med andra blir den lättare att bära.

Tack för att vi fick dela den tillsammans med er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.