Hål i huvudet

Tack alla för ert engagemang i mina begravningsfunderingar. Nu till mitt hål i huvudet

Hemma igen.

För rätt länge sedan upptäckte jag att jag hade en bula på huvudet. Kunde inte riktigt komma på när och hur jag fått den. Efter att jag hade pillat och petat så konstaterade jag att det nog var någon slags fettknöl.

En knöl är till för att petas på – så fort man kommer åt – för att känna om den är kvar. Den var kvar och på något underligt sätt så blev den lite större för var vecka. När min frissa körde in kammen i den uppstod lite munterhet eftersom hon inte märkt denna geniknöl förr på mitt huvud.

Efter ytterligare tid – månader så började den att först ömma. Sedan började den gör ont så fort jag rynkade ögonbrynen vilket jag då började göra ofta för att liksom ha KOLL på den.
Till slut var det ohållbart för den började göra rätt ont och vid påklädning var det som om någon satte kniven i den. Jag fick inse det hela att jag måste göra något åt det hela. Så det blev till att ringa vårdcentralen.

På vårdcentralen när jag till sist kom fram gjorde en snabb diagnos i telefonen och meddelade mig rätt bryskt;
Det är en fettKNÖL och sånt går under skönhetsbesvär så du får köpa dig en tjänst på en privat klinik och ta bort den. Här kommer du inte in !!!!!!

Öhh?.svarade jag och blev liksom både snopen och snuvad på hjälp. Lade på luren i ren förskräckelse och funderade på vad jag nu skulle ta mig till. Minns helt plötsligt att jag faktiskt betalar pengar till företagshälsovården och min doktor där brukar aldrig vara så brysk och barsk med mig.

YES, jag fick tid och blev nöjd enda in i själen även om tiden blev veckan därpå. På helgen uppstod en mer förvirring när jag fick en förnimmelse om en något äcklig förruttnad stank som omgav mig. När jag vid sedvanlig ögonbrynsviftning märkte att det inte smärtade måste jag ju känna efter lite på huvudet.

ÄCKLIGT x 50 när fingrarna liksom blev alldeles nergäggade av blodvarliknande vätska som stank som VAR kan. Nu fick sambon rycka ut och han hade ett litet gillande snett leende när han började klämma ut en massa kläggo ur mitt huvud. Sedan baddade han med nån slags sprit även om han tyckte att det var slöseri.

Så efter det har jag mer ett HÅL i huvudet som sakta men säkert håller på att läkas. Tänk om det hade vart en "allvarligt sinnad knöl" på huvudet som diagnoserats via telefonen, tänk om, tänk om,,,,,,, finns inga OM.

2 kommentarer

 1. Kalle

  Så bra då, att det inte var något allvarligt!

  Ha det så bra, hälsar vi från Michigan/Peggy och Kalle

 2. Berith

  tänk om det varit något mycke
  allvarligare!! har hört om fler som blivit avspisade på vårdcentralen och i flera fall har det varit såna
  sjukdomar som sedan visat sig vara i behov av snar läkarvård

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.