Raggarbrud

MAN kallar mig raggarbrud och jag vet inte vad jag tycker om det.

Först och främst – Kommentarer – Kollegorserien
Har fått kommentarer från Maria och Helena. Japp, ni ser ni har rätt koll på vilket personlighet ni har. Det är både och, inte bara bra eller dåligt. Så att hitta någon som kompletterar är oerhört viktigt så man inte "kommer bort".

Eftersom det verkar vara klent med intresse för "affärsbiten" här på VK så kan ni följa en till del om "Var i syskonskaran man befinner sig" har betydelse också på: Ambassadörer för kvinnliga företagare

Raggare, raggarbilar & raggarbrud
Uppfödd under en motorhuv med kolvringssot som puder och gammal olja som parfym så upptäckte jag att vi gick under samlingsnamnet Raggare .

För mig är det hela ointressant vad man kallade/kallar mig eftersom bilintresset är så mycket större än de attribut som på utsidan ska visa vilket SKRÅ jag tillhör. På mig syns det inte utanpå så mycket men mer på våra bilar. De verkar växa till antalet varje år?*suck*? Men har man en ådra för färg och form så blir det lätt så.

Jag får ingen puls av sockerkartongslådor till bilar. Har oerhört svårt än för den Wildcat som vi införskaffade på grund av prisläget. Den saknar de LINJER jag vill ha på en bil utan har bara en lång lätt böjd linje från framdörr till bakskärm.

HÅLL I HATTEN – jag är ingen som höjer ögat åt en Caddilac om det nu inte är en från 40-50 talet. Jag höjer gärna ögonbrynen för bilar med linjer som inte är så kallade "jänkare". Kan vara vilket fordon som helst. Har till och med en Saab 95, från -59 med svärmorsdörrar. Då är det dörrarna som får igång mig.
TUR vi är OLIKA

I helgen var det Stadsrallyt i Umeå. Ett av de roligaste rallyn man kan köra. Tyvärr så hade vi inte möjlighet att vara med men hade "övriga familjen med". Sedan var det träff i Norsjö som kändes oerhört intressant men vädret förtog det roliga så vi stannade hemma istället. Drack en öl på garaget och planerade kommande helger.

Jag finns också