Thomas Fogdö i Robertsfors

JagThomas Fogdö i Robertsfors

Gratulerar alla som gjorde att detta föredrag blev till.

Jag tänker inte säga så mycket om det hela. Ni som var där lyssnade, blev klokare och började se ett litet hopp spira i varslens storm.

Ni som följt mina funderingar kring varslen för cirka ett halvår sedan kan säkert dra rätt bra paralellel till hans tankar och funderingar. Han tryckte på mina funderingar rätt hårt och tog till Gundes Svahns deviser ’Ingenting är omöjligt’ bara du vet vad du vill och är intresserad av.

Målet ska vara så attraktivt, så efterfrågat hos dig själv så du nästan ska drägla över själva ordet. Då är hela kroppen inställd på att det man VILL, det kommer man att jobba sig fram till.

Behövs inga fler ord – ni som var där ni vet,,,,,,,,,

Jag pratade lite med Thomas under fikat och vi kände samma oro inför de ’jobbcoachar’ som vissa företag använder sig av. Det har framkommit att vissa företag har några av sina egna ’uppsagda’ som jobbcoachar åt de varslade. Man ger några en veckas kurs i coaching som sedan ska hjälpa till att leda de varslade mot nya mål.

Jag är ytterst tveksam til detta grepp. Helst när man vet hur mycket jobb en coach först måste jobba med sig själv för att kunna leda/coacha andra.

Ha en skön tisdag

En kommentar

  1. Mia

    Ja jag va oxå där å hörde. En helt super föreläsning. Tomas verka så ödmjuk och lever verkligen livet och han verka ge så många andra hopp. Man blev glad när man hörde honom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.