Ragg & Umeå MotorWeek

Jag har ett onaturligt beroende till "raggarsockar".

Svågern tycker att de borde benämnas med raggarsockar eftersom jag är en raggare. Själv gillar jag mest att vara varm om fötterna även när jag har shorts och det är varmgrader ute.

Det är Umeå Motor Week i veckan. Gå in under program och ta en titt på en riktig klassiker, samlarobjekt inom bilvärlden. Fords stora flopp, döpt efter Henry Ford son; Edsel. Det är käre storebror som äger den och är till och med med på bild.

Motorveckan har tagits emot av andra med blandade känslor. Tänker då mest på att vissa funderingar kommit från Lycksele och deras Motorvecka som sker vecka 30. Kan det kännas som en kopia av det?

Vi kommer att ragga in ikväll på Fröken Fjällströms Café för att ta en kopp kaffe och prata lite "dynga" med de andra. Ser fram emot det.

Jag har i flera herrans år frågat mig varför inte köpmännen och andra intressenter INTE fattat bredden av Wheels Nat´s. Umeå invaderas av bilburna människor från när och fjärran i MÄNGDER..

Det är i helgen affärer ska flytta ut sin verksamhet på gatan där alla bilarna passerar. Eller till och med på Wheels området med små pittoreska stånd med allsköns bråte i.

Det är cirka 3 000 personer som ska ha mat efter att wheels stänger innan cruisingen kommer igång.? Att ingen ens tänkt på att erbjuda deltagarna mat till rabatterade priser och med en liten karta vart man hittar igen dem på stan?

Det var så himla underbart det året är det var planerad cruising och man kunde köra upp på torget i saktat mak. Jag kan ärligt säga att jag uppskattar lite ordning och reda på cruisingfolket.

TIPS; Ställ en person i refugen på Storgatan/ÖK.
Skicka alla bilarna från E4-an/ V. Esplanaden upp mot röda torget och
busstationen/Järnvägstorget.

Bilarna som kommer via Järnvägsallen/röda torget kör in på Storgatan
INGEN ska kunna köra runt refugen.

KLART SOM KORVSPA – på tal om roliga och obegripliga uttryck och ord.
Elmeros & Smulan Trillar av stolen – hur roligt är det inte när man börjat att granska alla dessa uttryck med lupp. I like it.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.