Wheels och bokat bord på Garaget

Sitter och planerar vad som ska packas ned inför wheels nat´s och bokade bord på Garaget

Jag ska sedan rusa ned på byn och köpa lite jäst och grejs. Tänkte göra en ’Leila bakar’ matbrödsbulle fylld med en massa mättande skinka, ost och oliver. Hoppas bara att jag lyckas göra en på första försöket och slipper baka en till och en till,,,,

Sist jag gjorde bröd kunde man slå ihjäl postmannen med den OCH han har hjälm på sig när han cyklar runt,,jaja,,jag ska ju alltid överdriva. (Och nu ska brorsönerna hålla tyst).

Att fylla picknickkorgen för wheels är bara en förberedande åtgärd som ökar på förväntningarna inför morgondagen. Får inte glömma MELON – är läskande och gott när solen steker på. SOLSKYDDSKRÄM måste med. Ska inte äta den då.
Blir inget Car-b-q eftersom bilen ska stå stilla en hel dag.

Sedan bokade jag bord till oss på garaget innan all uppståndelse och ska liderligt smaska i mig revbensspjäll (torkar bort snålvattnet med ärmen på tröjan). Efter det blir det CRUISING tills gatorna proppar igen och man får åka hem igen. Hinner säkert med att koka kaffe på medföljande ’spis’. Är liksom tradition. Vi brukar dra från stan när ’dräggen’ börjar ta över – de som inte är födda på ’Håll Sverige Rent’ eran och som bär sig illa åt.

Vi har haft vånda om vilken bil vi ska ta med in iår. Vilken är på ’tur’. -48 hade vi inne på Cafékvällen i onsdags som hamnade på flera av bilderna här på VK såg jag. En skönhet fastnar alltid, därav inga bilder på MOI!!. Rivieran har vart inne flera gånger, specialen också så det blir att åka ’WILDCAT’.

Låter mycket om den, stor som ett slagskepp och en lätt patinerad lack med klösmärken därbak. Blir lätt så när gaspedalen måste tryckas i mattan och de andra river en där bak när de lämnas bakom. (Fasiken, det där skrev fingrarna utan min hjärnas tillåtelse!!)

Ja, varför inte ta in alla bilarna då – åtminstone 2? En befogad fråga faktiskt men att cruisa runt ensam i bilen och ringa sambon på mobilen för att ha lite trevligt är ingen ’hit’. 90% av nöjet är att göra allt detta TILLSAMMANS.

DET SKA BLI SÅ HEMSKARNS ROLIGT.

HA det gott folket – cruisa lugnt.

HÄFTIGT – brorsans Edsel på MotorWeek sidan och nu brorsonens ’green onion’ – illgröna chev på bild från förra året.. på vä. sida sondotterns Buick och på hö. sida brors Edsel…..sedan bild 107 – 112 våra bilar med Tudorn, Rivieran, Specialen, Cheven, etc,,
GOTT att släktens bilar håller sig framme.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.