Mitt Wheels Nat´s 2009

Här stod vi och tittade på cruisingen största delen av kvällen.

Med ’mitt’ menar jag sedd ur mina ögon.

Jag är förstummad och oerhört nöjd. Wheels Nat´s 2009 har överträffat sig själv i precis allt. Vi fick en kanonbra klubbparkering uppe i dungen där vi samlade ihop oss mellan varven för kaffe och matintag. Jag tror vi var upp emot 20 bilar från Blue Dot´s som bytte bilhistorier, reparationer till vaxningstips.

Nej nej, inget utöver detta samtalades det om(cross my fingers).

Många steg blev det och mycket solfaktorsmörjande gjorde att man inte brände upp sig. Vatten i mängder för att klara vätskebalansen och inte få alltför mycket huvudvärk. Det kändes som att man inte kunde vara på något bättre ställe en dag som denna.

Över 1100 bilar i olika utförande, färg, form, märken – rullande kulturskatter med många år på nacken. Tänker på farbrorn som körde upp sin motorcykel från 1921 (tror jag det var) på finbilsparaden och hade svårt att komma sig både upp och ned från den.

Det var skönt att sitta ned, lägga igen ögonen en stund och njuta av solen. Direkt något mullrar till är man på tå igen. Här nedan ser ni vad som fångade mina ögon lite speciellt denna dag. Det krävs lite extra och något nytt för att jag ska haja till.

Den överrenoverade röda Roadmaster cabben som många tycker är så himla snygg, den är snygg i mina ögon också men jag har sett det några gånger förr och då kittlar den inte lika mycket.

TACK Nailheads som tillsammans med tidningen Wheels gör detta möjligt. Jag vet att det tar mycket kraft och energi eftersom man själv mest vill vara med på träffarna – inte arrangera en träff.

Jag tänker ICKE orda om kvällens cruising. Vi körde inte ens in på kajen!! Man kan undvika och se det man inte vill se.

LÄS;
Helena Nilsson Springare här bredvid så förstår ni.

Ha en bra dag

En kommentar

  1. Helena

    …mer att vara förknippat med snygga bilar 😀 himla skoj var det i alla fall. Man undrar lite var alla skojiga människor håller hus resten av året haha… Kul att du gillar bloggen. Kom på ett par månader senare att jag ska börja svara på kommentarerna som kommer in 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.