Motorveckan – Lycksele

Motorveckan i Lycksele pågår.

Vi har hållit helkoll på vädret genom yr.no för att se om det är smart att åka upp. Vi skulle ha påbörjat vår färd idag med Special -57 och husvagnen men när vi tittar på väderprognosen så stannade vi hemma.

För mig känns det liksom helt bortkastat att dra upp hela ekipaget till Lycksele, skynda sig upp med förtältet och sedan tillbringa veckan i blötväder. Det roliga med bilträffar är att cruisa runt, sitta i solen , titta på bilar, fika och prata med andra. Mysa på kvällarna i solen med grillmat och gott sällskap. Sedan en sista tur ut på byn för att ta en liten sängfösare innan läggdags.
DET ÄR LIVET DET

Jag är INTE EN som förknippar bilträffar med öl och sånt trams, skulle inte ens kunna tänka tanken att sprätta en pilsner mitt på dagen bara för att det är aktiviteter av detta slag. Det förstör hela upplevelsen. Annars hade jag ju kunnat sitta i förtältet under hela veckan, dricka öl och lösa korsord i regnet.

Så vi avvaktar VÄDRET innan vi drar iväg. Kanske lördag kan bli lite mindre regn. Man har sund inställning till det hela. Arrangörerna säger;
"Miljöfrågorna är viktiga för oss under Motorveckan. Genom att köpa in utsläppsrätter vill vi medverka till att minska utsläppen av koldioxid."

Jag hade tänkt satsa på att köra Con Cour De Charme eller veteranrallyt, iklädd rätt/andra kläder etc men det kommer inte att bli så iår.

TACK FÖR ALLA KOMMENTARER – fast jag inte ens vet vilka ni är.
Brorsonens bil är;  A-Ford cupé från 1930

ha det gott så länge

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. Syster Yster

  Men här uppe längs ”ljusa kusten ” är vädret kanon. I går verandagolv, åkerbärsplockning, mete av aborre från kanot. Idag: aj och oj vad stel man är i ryggen. Hoppas att inte Lyckseleveckan regnar bort. har någon hört något om hur det är med hjortronen i AC inland?

 2. Malin Eriksson

  Ni är välkomna till Luleå och hälsa på, för varje onsdag är det fikaträff med MASSOR av fina och fin-fina bilar, i Kyrkbyn i Gammelstad. Du kan väl skicka ett litet privat mail till mig…?
  /Tremenningen

 3. Åsa

  Hej!
  Gillar din blogg, den är dötsskön. Faktiskt nästan den enda jag orkar läsa. Ha en skön semester!

  Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.