Kill flies DEAD

”Plastdottern” gav en bra lösning för att få bort alla bananflugor som härjar runt i huset. Upptäckte att huset håller på att se ut som en lite svinstia. Utmed ena långa gaveln har vi en lika lång altan som vi tillbringar den största tiden när vi är hemma under den snöfria tiden.

Dörren in förbinder den vid köket dvs MAT & POTATIS så det man använder mest är just dessa två platser.
 
Igår upptäckte jag att de små söta dammtussarna har på något underligt sätt förvandlats från tussar till stora vildkatter som smyger runt bland hörnen och förökar sig med en hastighet som jag inte fattar!!!???
 
Det är liksom hår i duschsilen *äckligt* och vi ska inte prata om toastolen…*isch*.
 
Kom på en liten ÄCKLIG historia jag fått höra någonstans.
          Hittade lilltjejen inne på toan idag.
          Jaha, vad gjorde hon där?
          Lekte med toaborsten.
          Men jisses vad äckligt….
          Äckigt, då skulle du sett när hon drack upp vatten från behållaren!!!!!!?????
 
Plastdotterns flugdödargrogg
Stor del vinäger
Mindre del diskmedel
Skvätt vatten
 
Rör ihop i ett ÖPPET kärl
och ställ ut på bra ställen.
 
Detta måste miljökämparna gillar nu när DDT är förbjudet.
 
ALLTSÅ – VI HAR STÄDAT NU.
 
Dagens skak på huvudet.
Jag känner inte igen mig från bilden från Barkaby, Stockholm från Wheels & Wings. När det finns så myckat vackra bilar så väljer man en bild där folk sitter på cabställningar. Det visar på vad allmänheten tycker om oss bilburna människor.
 
TUMMEN UPP
för gårdagens regnväder. Vi ställde in turen till Vännäs MotorMuseum för att bänka sig framför TV`n och se på FriIdrott hela dagen och kvällen. VILKET SPORTPARTY och säger bara Bolt……
 
Hepp

Upplysning; Ni hittar mig även på Driva eget.
samt att jag bloggar för DU&JObbet denna vecka.
Du hittar länkar dit i sidmenyn.

Etiketter: , , ,

17 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Ha, vi ställde också in turen til Vännäs motormuseum, det blev en väldigt dålig uppslutning från klubben. Det var bara 3 personer i samma bil som åkte därifrån. Men det berodde ju på stor del på vädret.

  Wheels i Barkaby, var vår äldsta dotter på. Hon skickade en del väldigt snygga bilder på bilarna som ställde ut. Även hon ställde ut hennes sambos bil. Ha det gött!

 2. Soffan

  Men hej…vilken smart tips. Ska verkligen också prova. Tänkt epå dig igår anfående friidrotten. Du satt klistrad ser jag.

 3. Helena Nilsson Springare

  Ättika och vinäger är rena rama dunderkuren mot massor av saker i hemmet ju.. och miljövänligt oxå! Skönt i alla fall att det blir för KALLT för bananflugorna snart! Då dör de minsann.. hehe… *e_lackt*

 4. Lisbet Olofsson

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-08-17 07:30)
  Jag har varit där EN GÅNG och det hällregnade i Barkaby men sedan vid cruisingen inne i StorStan var det kanonväder men TRÅNGT.

 5. Helena Nilsson Springare

  Det ska jag tala om.. att det är bra för och MOT massa grejs.. Det är bra FÖR matsmältningen, sägs dämpa sötsug, är bra för håret (innehåller spårämnen som är bra för hår och hud) och det är dessutom antibakteriellt så man kan använda det MOT klåda (har testat på diverse myggbett—> Funkar!! 🙂 Japp, där har du några tips. Bara att testa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.