Bärplockarna i SKOGEN forcerar vår vägbom.

JISSES, vi hade bärplockare av utrikiskt härkomst i våra skogar runt stugan. Våran lilla enskilda väg som vi delar på 5 personer har en vägbom. Den ska vara nere och låst för det mesta men vid några tillfällen åker man ut och vet att man ska in igen strax så man lägger inte igen den etc.

 
För ett tag sedan så skulle en av grannarna ut och fick se en liten udda grej hända. Naturligtvis sa hade ”någon” åkt ut utan att stänga bommen och sedan åkt in igen och stängt den. Denna upplysning om bom finns innan bommen så alla ska veta att den finns där och är STÄNGD.
 
Det resulterade då i att en liten skabbig van hade förirrat sig in, vänt och stod vid en stängd BOM. Om man nu tänker sig att det skulle hända mig så skulle jag med skammens rosor på kinderna backa och fråga någon i stugorna om de kunde släppa ut mig.
 
MEN ICKE DESSA.
Grannen fick se hur en fem – sex stycken personer gick ur bilen. Sedan sprang allihop mot bommen tills den böjde sig och föll ur sitt LÄGE. Körde sedan ut utan att fundera vidare på det – såg det ut som.
 
Ja så kan man kanske också förhålla sig till vägbommar.
 
Vi plockade i alla fall lite bär för att koka gröt. Vilken sort kanske ni kan klura ut av denna bild:
 
 GLÖMDE – måste tillägga:
 
Hur visste Snubben i Umeå at tdet var en CANNABISplanta av den milda sorten han såg? Själv har jag inte ens reflekterat över om jag så vandrat naken i en hampaodling av värsta sorten. Vet ju inte ens vad jag ska titta efter sedan att vandra naken tillhör ju inte det jag gör ofta.
 
Jelena Isenbayeva  – äntligen blev hon mänsklig med alla tårarna för att ha missa finalen. Sedan beundrar jag hennes enorma mentala kapacitet – vilken mental styrka.
 
Sista slaget hedras kungligt  –  Jag ska inte dit. Näää….
 
Bloggar även på Du & JObbet i veckan
 
Etiketter: , ,

8 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Jennifer är ju med i scouterna, och dom håller till i Hedlunda kyrkan. Kyrkan hade skickat ut ett blad om nåt kommande event och på första sidan (eller sista sidan) så var det ett blad från en växt.

  Nu blev det helt plötsligt ett ramaskri, hur kunde kyrkan sätta ut ett cannabis blad på deras program?

  Ja man kan inte annat än skratta, bladet tillhörde inte en cannabis utan ett lönn eller rönnblad från något amerikanskt träd, om jag inte missminner mig totalt.

  Men dom i kyrkan skrattade dom också, nu hade ju dom fått en hel del uppmärksamhet utan att det kostade något.

  Jag skulle inte heller kunna se någon skillnad på ett ”vanligt” blad eller ett cannabis blad.

 2. Smulan

  Jelena Isenbayeva – Att förstå använda en motgång till en tillgång är att vara en stor och idrottsmänniska.:-)

 3. Lisbet Olofsson

  Svar till Helena Nilsson Springare (2009-08-18 17:53)
  Hos oss har de nära blivit skämda redan blåbären. Sedan har jag svårt att använda dem när de varit frysta. Den där blåfärgen på kläderna sätter skräck imig..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.