Nära till jobbet?

Försäkringsbolaget If har frågat 3 231 personer i Sverige mellan 18 till 65 år hur lång tid det tar för dem att komma sig till jobbet eller skolan.

Upp till fem minuter;     11%
6-14 minuter;                 36%
15-29 minuter;               30%
30-44 minuter;              14%
45-59 minuter;                 6%
1-2 timmar;                      3%
Mer än 2 timmar;            1%

Intressant läsning när man tänker på Norrland , alla som långpendlar och bor borta i flera dagar för att jobba. Får de ange färdvägen till och från jobbet, hemifrån eller uppger de från den tillfälliga bostaden och jobb. Då blir sträckan mycket mindre.
 
Funderar bara orkar inte kolla upp det hela..
Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Apropå If, visst har du sett deras reklam, familjen med möss eller råttor, som råkar ut för både det ena och det andra och sedan visas en procent sats av hur stor sannolikheten att just det ska hända, är.

    Mm, och nu får man verkligen fundera…är det ens möjligt (för det visar dom ju att det är med sina 0,001%)att råttan fastnar med armen när han ska borra upp tavlan osv. Tillåt mig att tvivla, men reklamen är rolig. Ha det gött!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.