Garderobsrensning & vilodagar

Större bild; HÄR

Etiketter: , ,

18 kommentarer

  1. Danne D

    Jag fattar inte varför inte du skriver för pappestidningen. Detta är så mycket mer information än vad som skrivs på den där sidan med idag yoga. Konkreta och bra grejer – vill se mer av det.

  2. Mariamarianne

    Fantastiskt peppande. Visst är det du som har dessa inspirerande träffarna på xtrav? Det är en fröjd att lyssna på dig. Sådan kunnighet, sådan glöd och inga pekpinnar.

    TACK

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Sa till grannen då vi var ute och gick att man har hela garderoben full av kläder och lik förbannat hittar man aldrig något man vill ha på sig, hur förklarar man det på något annat sätt än att man samlat på sig en massa sk-t som man lika gärna kan efterskänka eller kasta bort. Eller så sparar man på det för att man vill inte se hur lite kläder man egentligen har.

    Tror jag ska göra en drive till veckan, och kasta ALLT som jag inte använder. Ha en trevlig helg och hoppas ni får bra väder i Burträsk, om ni nu åker dit.

  4. Syster Yster

    Återbruk…i stället för att de kläder som man inte använder längre finns kvar, så klipp en bit av tyget och spara. Förr kunde man vandra över trasmattorna och minnas farmors förkläde, mammas städ rock och känna mot kinden hur pappas urtvättade flanellskorta kändes mot kinden då man satt i hans knä efter middan. Ja, i mina garderober o gömmor finns alltför mycket kvar…

  5. Lisbet Olofsson

    Svar till Kicki Axengrip (2009-09-04 19:56)
    Jag har lärt mig mycket genom åren. En gång frågade en kvinna mig om HUR man gjorde när man skulle börja promenera. Insåg då att det jag tar som självklart inte är det för andra.

  6. Lisbet Olofsson

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-09-04 08:10)
    Burträsk var SKOJ – men blåsigt från träsket.

    Jag borde också rensa. Har t-shirt som har tappat ”halsenW och vi ska inte MÅLA…så lika bra att kasta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.