Vackra smycken på annorlunda vis

Etiketter: ,

6 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-09-22 06:40)
  Måsste genast hoppa in till dig och se på mer bestickkreationer. Har jobbat häcken av mig ett tag så jag har inte hunnit ta en tur runt och titta.

 2. Anne-Marie (Grandmother)

  Helt underbara! Jag stod och tittade på dem på Åsele marknad, men så var det någon snål person inom mig som sade: nej, du behöver inte köpa något. Gissa om jag ångrar att jag inte tystade den personen.

 3. Helena Nilsson Springare

  Otroligt vackra smycken. Jag hade en ”skedring” som var underbart fin, men den fastnade jämt i mitt hår så jag gav den till lillasyrran 😀 Hon använder den jämt och har inte samma problem med håret VS ringen haha….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.