Veckans som var 4 – Umegalan act 1

Föreläsarna på Umegalan var helt i min smak och man fick så mycket att fundera över.

 MEN VARFÖR MÅSTE FOLK GÅ INNAN FÖRELÄSNINGEN ÄR ÖVER????
VARFÖR ENS KOMMA OM MAN MÅSTE GÅ INNAN DET ÄR SLUT……..
 
Har folk en massa bulldeg i huvudet och inte fattar att man behandlar andra människor med respekt. Hur kan man ens begära att folk ska lyssna på en när man inte ens kan respektera tiderna och inte gå innan det är slut när andra pratar?
 
Jag har tänkt på det när man är på kurs också. Det är alltid folk som bara MÅSTE ÅKA MED ETT FLYG, TÅG, BUSS eller vad ursäkten är innan det är slut. VARFÖR!!!??? Om jag åker på en utbildning eller kurs så väljer jag ett senare flyg för att jag vill vara med hela tiden. De är mitt ansvar att vara med och inte snika ut.
 
HURTÄNKERMAN!!!!!!!!!
Etiketter: ,

En kommentar

  1. Helena

    Håller med. Det ÄR oförskämt att göra så mot någon som står och pratar.
    När vi var på cirkus och folk började gå innan allt var klart så sa cirkusdirektören ifrån och att vi satt kvar visade respekt för artisterna. Fasn vad de skämdes då, alla puckon som ville skynda sig haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.