Grisfeberspruta

Idag måste jag gå och försöka få i mig vaccin om det finns något kvar. Det finns bara en stor anledning för jag hade egentligen inte tänkt ta den. Men eftersom jag träffar en massa människor mellan varven så vill jag inte dra hem något till min käre sambo som mest tillbringar sin tid i sängen för tillfället.

Bara nu det finns kvar eftersom jag tar ledigt från ena jobbet så jag ska få den.

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Carina Nensén

    Hoppas att han kryar på sig snart. Helt rätt tänkt! Sprutan ska man ta för att skydda andra, många tror att det är mest för egen skull, och väljer då felaktigt bort möjligheten till skydd. Hälsa Sven! Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.