Vara till lags

Acceptera att du inte kan gilla/bli gillad av alla på jobbet. Kollegor är viktigaste orsaken till utbrändhet i jobbet. 

 Ansiktsmask för känslig hy
Riv en morot och rör ihop med lite créme fraische ( häll i ett par droppar olja om du har torr hy ) Låt sitta på i ca 10 minuter och skölj sedan av.

  

6 kommentarer

 1. JBR

  En sån jäkla tur att jag skiter i vad mina kollegor tänker om mig. Dom får ta mig som jag är, säger ofta sanningen vilket inte är så…..populärt men jag tål att höra sanningar mä.

  ps.
  tack för senast förexten(!)

 2. Anne

  Re: JRB
  Jag tycker att man ska kompromissa på en arb.plats för att alla ska ha möjlighet att må bra där. Din sanning kanske inte överensstämmer med andras? Skiter du i dina kollegor kan du vara säker på att dom oxå skiter i dig o dina synpunkter.

 3. JBR

  Re: Anne

  Visst kan man kompromissa på kneget. Det jag gör på kneget att jag säger sanningar om/hur/vad saker utförs rent yrkesmässigt, inte om person ifråga. Som jag skrev: ”att jag skiter i vad mina kolleger tänker om mig”. Skrev INTE: ”att jag skiter i mina kolleger”. Låter som du läst fel i hastigheten, vilket kan hända vem som även mig.

 4. Lisbet Olofsson

  Svar till Anne (2010-07-11 12:21)
  Tror nog JBR gör det men att han inte funderar så mycket vad de andra tycker om honom. Man behöver ju inte vara elak bara för att man framför sin åsikt….

  Tack för dina tankar – intressant att vrida på dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.