Kasta handuken

 Kasta inte in handduken

Övervärdera inte betydelsen av dina misstag. Glöm inte bort allt du lärt dig, att du lyckats med mycket och att det känts bra. Har du inte orkat följa de tips som funnits här så är det bara att ta nya tag. Du behöver inte börja om. Fortsätt och använd dig av de erfarenheter du tidigare skaffat dig. Du ska leva idag, det du gjorde igår kommer inte igen. Bry inte din hjärna om morgondagen utan gör ditt bästa just idag.
 
Bryter du nu så kommer du att känna det som ett misslyckande och då lär du in ett nytt beteende – att ge upp när det känns svårt. Och då upplever du kanske som att du misslyckas ännu en gång. Gå tillbaka och friska upp ditt minne. Du hittar nog tips som du inte reflekterat över förut. Fortsätt där du är nu! Tänk dig att du aldrig kan misslyckas med det här.
 
Hanäbäst
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.