Ensamvarg

Jag har inget stort behov att umgås med andra människor på fritiden. Är tråkigt osocial och riktigt grottar ner mig och njuter av att ta på mjukisbyxor för att ”bara vara hemma”. Är ingen telefonpratare eller SMS- missbrukare. Det är knappt att jag brukar denna tingest om det nu inte gäller jobbet. Man skulle kunna kalla mig skygg, rent av  bohemisk.

 
Sedan jobbar jag mystiska arbetstider som jag själv trivs med och syns ute när andra jobbar. Möter nya människor varje vecka utöver de vanliga kunderna på jobbet. Jag får så mycket nya intryck, lyssnar till otroligt intressanta livsberättelser varje dag, löser både det ena och det andra hela tiden.
 
Njuter av lugnet, tystnanden och att välja det som känns roligt och stimulerande varje dag. För mig är det just nu livskvalité eftersom jag under detta år upplevt totalt motsatsen. Att få besök av liemannen gjorde att jag fick börja om att skapa mig ett nytt liv.
 
 

                     

7 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Åh vad jag gillar det här inlägget! 🙂 Så där kan jag också känna (fast utan lieman)
  Så skönt när man kan njuta av sin ensamhet och få ha lugn, ro och tystnad omkring sig… Harmoni!! (Vackert ord det där.. och som jag längtar efter rätt ofta) 🙂 Ha de fint Lisbet! Kram H

 2. Marja Granqvist

  Känner igen mig mycket i det du skriver. Nu när jag är pensionär kan jag skrota hemma i mysbyxorna dagarna i ända. Njuter av att få vara i fred och pula med mitt. Sen är det kul att vara supersocial några dagar ibland. Man behöver trots allt stimulans från andra människor.
  Kram

 3. Lisbet Olofsson

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-10-20 12:04)
  Jag trivs så enormt bra med mig själv som sällskap och har väldigt sällan långtråkigt.

  Ja harmoni – så vackert ord

 4. Terttu

  Jag vill också vara hemma och pyssla och njuta om mitt liv. Titta på tv och må bra. Mitt nästa inköp blir nya mjuka mysbyxor. Vi verkar ha en gemensam nämnare i våra liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.