Hållbart resande – Länstrafik

 

Man kan tydligt vinna fria resor med länstrafiken men det känns absolut inte som något attraktivt för mig som åkt väldigt mycket buss mellan Robertsfors och Umeå. Ni som följt min blogg har säkert detta i färskt minne annars får ni backa.
Jag säger åkt eftersom jag idag åker lite hit och dit när jag inte är stationerad i Robban utan mer ”mitt emellan”.
 

Jag kan direkt ange varför det inte är så attraktivt. Nämligen att jag sällan kommer i tid till mina möten när jag åker buss och ständigt är försenad. Får frysa häcken av mig så urinvägsinfektionen frodas. Mascaran sitter fast och man ständigt ha en suputs konjaksnäsa. Så för mig som företagare är det inte att föredra eller ens attraktivt – kostar mig mer pengar än det ger mig.

2 kommentarer

  1. Anna-Lena

    Nämen oj, vad du ä då hård mot Länstrafiken. Jag åker ju i stort sett varje vardag den sträckan också, har gjort det både medan jag läste och nu senare sedan jag började jobba i stan. Åker oftast med 7-bussen och den är på univ. senast 7.55, oftast före, det har vid ett tillfälle blivit fel på bussen under den tiden, jag började arbetspendla hösten -02. Så in till stan fungerar klockrent med Kålabodabuss, det är sämre på väg hem, det är ofta att bussen då är sen…. om jag inte tar Kålaboda då också… :-)för den kommer i rätt tid. Så jag är faktiskt rätt nöjd med mitt bussåkande…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.