Vad äta?

Den eviga frågan – vad ska vi äta idag.

Det är ju en baggis att laga mat om man vet vad man ska äta. Ibland önskar jag att jag kunde ta tillbaka min kreativitet och göra matlistor som förr i världen. SÅ enkelt, bara handla, laga. ät och TIG.

Vi har rätter som heter ÄT och TIG mat. De smakar inte särksilt bra men nått ska man ju äta. Och jag som är en vitt mjöl, socker och sånt skit motståndare försöker göra pannkaka på dinkelmjöl.

Det kan bli väl grovt ibland….

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Jag försöker mig alltid på att göra matlistor, men ibland är det som faliken, då kör man fast och då är det bara att lämna skrivblocket blankt. Vi har inte någon mat som heter ät och tig, men det var ett bra namn, nä här blir det isf något hopkok, men säkert med samma förutsättningar och allt smakar inte suveränt gott, men det går att äta. Ikväll blir det älggryta på lundalogén, och imorgon blir det grytbitar med sallad och kryddor runt hela tallriken samt en dippsås att fästa allt med, det är supergott! Ha en fin lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.