29 dec – familje”frid.”

Behöver jag säga något mer!!?? Serien talar..*garv*

 

 

 

– Det har du inte sagt!!
– Nej, du har ju inte frågat!!
-DEADEND-

Tyvärr är ingen av oss någon som spontanfrågar en massa.

13 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Svar till Helena Nilsson Springare (2010-12-29 08:43)
  Jag tror på dig, att vi talar olika språk och har olika sätt att se på vad som är viktigt och oviktigt. Samt hur mycket insikt man behöver i varandras jobb etc

 2. Kompis från förr

  Lisbet – du är en av de få mest raka, ärliga persoer jag träffa på många år. Fast blir du redigt kränkt, misstänkliggjord och om man går bakom ryggen på dig – då får man stå sitt kast. Då existerar man inte längre för dig, långsint ja men inåthelvete för snäll många ggr.

 3. Hemely

  Jag minns föreläsningen du hade om hur olika män och kvinnor pratar. Gillade din förklaring väldigt mycket och ditt sätt att inte bry dig om småsaker som händer. När andra går i taket av ilska så rycker du mest på axlarna och säger; jaja och ler snett.

  Du är helt underbar på att vända problem och irritationsmoment till något positivt.

 4. Tatueringsfreaket

  Jag fattar inte hur du lyckats tämja den häftigaste och roligaste karln i hela Stan. Han är ju inte känd för att vara lättåtkomlig utanför sitt jobb. Jag hoppas att du förstår vilken oslipad juvel du har fått ned i din ”säng”.
  Var rädd om honom. Det skulle jag vara och inte sätta ut en sådan serie.

 5. Lisbet Olofsson

  Svar till Kompis från förr (2010-12-29 13:43)
  Nyfiken jag blir på vem du är.
  Ja tyvärr så har jag svårt för vissa ingrepp på min personliga integritet och har inga alls problem med att säga ifrån och sedan ignorera. Mitt liv är för kort för trams.

 6. Lisbet Olofsson

  Svar till Hemely (2010-12-29 13:47)
  Det gäller att ”sura” och bara besvärlig i max 3 dagar. Sedan känner jag att jag måste ta tag i det hela och göra något vettigt av utgången. Ibland får man rivet skinn men då vet man i alla fall.

 7. Lisbet Olofsson

  Svar till Tatueringsfreaket (2010-12-29 13:54)
  Om du tror att man kan tämja någon så kommer du att vara illa ute till slut och du får ordentligt rivet skinn. Istället låta det vara otämjt, njuta av det och aldrig ändra på någon. Kanske finslipa lite i kanterna (lära känna) men aldrig någonsin försöka göra om. Frihet är attraktivt, självständighet och olikheter i tvåsamhet.
  Och ja, han är den häftigaste och roligaste – matchar mig..

 8. Gubben i lådan

  Jag undrar vem av dessa två; Lisbet eller Thompa som är svårast att tämja. Ingen av dem är direkt lätt att få följsamma och gå in i en ”normal norm” till bur.
  Snacka om passande strip för de flesta – underbart. Och som de andra sagt – telepati funkar int.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.