Förhållande till mina bröst

För några månader fick jag den stora förmånen att jobba med världens häftigaste Jessie. En tjej man verkligan kan lita på och känner sig trygg med. En dag började hon dra i min bh och sa att jag skulle lägga till tuttarna så de inte skulle hänga ned på magen samt spänna åt axelremmarna så de liksom "LYFTES" upp. Inget mer klämma fast dem under armhålan eller slänga dem över axeln eller nått.

!!!!!??????

Men alltså fattar ni – vilken guldklimp till tjej. Hon skulle klart kunna bli min personliga shopper. (och jag skulle behöva en)

Här tror man att man har köpt världens bästa BH men glömmer bort att den är två år gammal så att överblivet mjukt fläskigt valkigt vitt skinnfliksliknande partiklar hänger över!! (HUR FULT ÄR INTE DET!!)
OBS! inte mina bröst det där….bara så nu vet…

 

När man tror att man mest ser ut så här;

Etiketter: , ,

5 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    *skrattar högt* Ja, fast jag tycker nog att man ska vara glad att man har några sånadäringa saker… till och med två (!!) Jag har ju bara haft såna när det varit till nytta.. Det vill säga mjölkkörtlar till såna däringa nyfödingar. Nu fladdrar de mest likt ledsna löv i vinden. Hehe.. men jag försöker se tjejig ut så gott jag kan ändå *s*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.