Handlar inte om mig..längre

 Det handlar inte om mig längre utan jag vill ge tillbaka. Att hela tiden minska mitt ego, för att låta något annat, det som inte är ego – komma fram. Jag är rätt säker på att jag blir lyckligast när jag upplever att jag är till nytta för andra och få helt förbehållslöst ge.
Det som driver mig är att få andra att komma i kontakt med sig själv, att överträffa sig själva och utvecklas.

Det bästa sättet att finna sig själv är att förlora sig i att "tjäna" andra. Min framgång står i direkt relation till vad jag kan ge och bidra med.

 

6 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Svar till Smulan (2011-05-30 16:01)
  Japp att skriva tio böcker går nog inte att göra utan att få veta vad folk tycker och tänker etc. Att få dem att berätta om vad de vill och vilka drömmar de har etc.

 2. Maria Skiddi

  Jag har nyss beställt ett par nya jobb-tshirts på nätet. Eftersom arbetsgivaren ej betalar våra arbetskläder så har jag lite olika motiv som ”talar” till olika sinnen… Sommarkollektionen består bl.a av en svart tshirt med texten ”Slave” i somrigt mossblåbärsrisgrönt=)

  Då ”tjänar” jag min omgivning bättre!

 3. Maria Skiddi

  Jag har arbetat i mitt yrke i 29 år till hösten, så jag är kvar av en anledning , å inte är det pengalönen-utam anhöria och de ”kunder” jag tjänar. Bra så.

 4. Ambassadör för kvinnliga företagare/Becka

  Du är ju en coach uti fingerspetsen även om du inte vill höra det eller kännas vid det. Det fanns en anledning varför du blev nominerad som ambassadör. Vi andra sökte oss dit av egen kraft. Nu är det mer frivilligt och vem som helst kan bli det.
  Sträck på DIG!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.