Jag förstör barn!

Jag har fått veta under en längre tid att jag är helt värdelös med/tillsammans med barn. Det innebär att jag ska inte lämnas ensam med barn för jag förstör dem och att vederbörande inte törs lämna sina för att ens åka på affären. Typ "Barn-psykisk-misshandel". (Detta är på 110% allvar utan skoj)

När jag då har frågat vad det är som inte är bra och vad som kan bli bättre får jag inga riktiga svar utan någon lösrykt fånig förteelse som redan har hänt. Eftersom detta uppenbart irriterade personen ifråga så frågade jag barnen vad de tycker och de ser ut som levande frågetecken och förstår inte vad jag pratar om.
Jag har inte ens fått veta vad jag gör fel. Hur kan man då säga så?

Tänker på detta när brorsbarnen ständigt slänger över sina barn till mig utan att ens ha några betänkligheter om att jag kan förstöra dem. Eller så har de inte upptäckt hur dålig jag är.

ELLER SÅ ÄR JAG INTE SÅ DÅLIG!
och bör genast bygga upp mitt "barnsjälvförtroende" igen.
Jag har ju en hel bunt att träna på.

 

16 kommentarer

  1. Freddan

    Men vad är det för trams. Du sysselsätter dem ju och grejar – i alla fall med mina. Det där måste ju mer vara nått annat som ligger bakom.

  2. Anna

    Du har väl sagt ifrån och markerat att du också har ett värde. Många tror alltid att sina egna barn ska man försvara och skydda även när det inte behövs. Eller om de beter sig illa. De märker inte att de beter sig illa och manipulerar.
    Vet så väl…

  3. HeavyChevy

    Tycker ungarna för mycket om dig så blir det inte bra och det blir säkert nått slags hot. Och du ska tas ned på marken och hållas kort.
    Du kan få vara barnvakt till mina – utan problem.

  4. Bikerbruden

    LÅter som om någon vill knäcka dig mentalt. Men du är fel person – så stark som du är. Ta ingen skit.

  5. Gunnel Forsberg

    Gratulerar till din frihet. Ta ett djupt andetag, se framåt och gör en kom-ihåg-lista på dina goda egenskaper. du ska se att den säkert blir sida upp och sida ner. Kram!

  6. Marina Forsberg

    Hehe Lisbeth hmmmm antar att vi pratar om skitryktena i Robertsfors? Bara att ignorera och inte bry sig. Verkar som många inte törs stå för vad dom säger för skitprat här i Robertsfors…..hmmmm blir inte förvånad alls eftersom jag är ett hett rykte emellanåt. Jag längtar jätte mycket tills jag får flytta till Umeå…
    Ha det bästa kram marina

  7. Krister Klermalm

    Så länge barnen kommer fram in i din famn med stor glädje så har du gjort något bra. Ibland har barnen så skoj att de inte hinner säga hej ens, det gör inget för dem har sett dig ändå och krama om dig vid senare tillfälle. Är det så du upplever med barn så är du toppen med barnen.
    När du inte får svar bevisar bara en sak, ett problem som dessa har att inte tåla hur bra du är med barnen. Förmodligen gör du något som inte tåls av föräldern eller andra för att du för barnen så mycket gott.
    Själv undrar jag vad för rykten sägs om mig av hur soc behandlar mig som far till min son – när synen med mig och barnen är helt annat att jag är en kapabel föräldrer att ha sonen hos mig. Inte lätt at arbeta bort något som är infekterad hos andras svagheter.

  8. nina

    Detta är så typiskt vuxna som inte klarar av att barnen mår bra, kanske tom bättre, tillsammans med någon annan. Men det säger mer om dom än det säger om dig. Själv går jag igenom en liknande situation. Man har på tjänstemanna nivå i just denna kommun kallat mig för säkerhetsrisk på skolan. Påstår att barnen/eleverna är rädda för mig. Man har tom i brev anmodat mig att inte hämta och lämna barnen på angiven parkeringsplats på skolan, utan på vägen! Dessutom har man bett mig att föranmäla mina eventuella besök på skolan, som enda förälder i kommunen. Det finns dumskallar överallt:( Det säger mycket mera om dom än personerna de angriper. Strunta i dom och gå efter vad barnen säger och tycker. Det väl av barn och ”dårar/fyllon” som man får höra sanningen! Ha en underbar söndag:)

  9. Lisbet Olofsson

    TACK! Det går inte att kommunicera med personen i frågan och få mer klarhet. Jag får en stark magkänsla att det här egentligen inte rör mig personligen utan ligger utanför min sfär. Ville bara kolla av om fler får samma känsla. Ni är guld värda – allihopa. Tack för att ni ids svara.

  10. Helena Nilsson Springare

    Haha.. Låter helt absurt. Det knasiga är att om man säger åt någon annas barn eller visar sina egna gränser åt någon annans barn, ja då kan man få det HETT om öronen.

    Helt galet! Inte undra på att så jäkla många ungar är så dåligt uppfostrade idag. Så många kids får ju växa upp i tron om att BARA mamman och pappan får säga till / tillrättavisa… Som sagt: Knasigt!! Jag tror att du är toppen med barn!

  11. Kina Levin

    Du, det låter som den berömda sjukan, svenska avundsjukan…
    Det finns ju de som inte gillar att de egna barnen gillar någon annan är en själv…
    Och att dessutom inte kunna bemöta dej i dina frågor – knäppigt!
    Mvh Kin@

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.