Varning för tvättmaskin

Min bloggkompis här har så kluriga små iaktagelser att jag har lånat av henne. Men titta gärna in till Peggy HÄR.

Varning på en tvättmaskin: Sätt inte in en person i den här tvättmaskinen!

Amerikaner har en benägenhet att stämma ett företag om de råkar göra sig illa under tiden de använder en viss produkt. Som följd har de flesta produkttillverkarna blivit tvungna att skriva självklara varningar på sina produkter för att förbygga en kundvinst i tingsrätten.

9 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Ibland tycker jag verkligen att amerikanarna är ”over the top” på alla sätt och vis. Vi brukar ju ha en tendens att apa efter USA, men dessa töntiga varningar känns det som att vi kan vara utan. Fram för det sunda förnuftet! (Men roligt att läsa är det).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.