Nätverk – guld!

 Jag skulle inleda hela projektet med att inspirera 15 stycken kvinnor att verkligen få motivationen att kämpa vidare. Man kommer ofta till den punkt att man blir trött, uppgiven, maktlös och börjar tvivla på sin egen förmåga. Det är då en sådan här träff är en underbar vila från kravet att prestera och prestera.För det första att få komma i en tillåtande miljö där det är helt okey att ventilera sin farhågor och tvivel. Så slipper övriga familjemedlemmar höra det – igen. Dessa känslor finns där tillfälligt som en diagnos av det jag tidigare räknade upp. En diagnos är en utgångspunkt att jobba vidare efter.För det andra är att få input av de andra, att bli bekräftad att andra också känner/har sina tillfälliga svackor och att jag är inte ensam.För det tredje; att få ta in kunskap, idéer, tips och diverse smarta grejer utan att själv måste prestera är guld värt. Det enda man behöver är att svälja fikat och att gå på toa vid behov och LYSSNA.För det fjärde lära känna andra människor som man sedan kan nätverka med, diskutera samarbete och hur andra burit sig åt.

För det femte att få mer och mer energi, att sakta återvända till sin ursprungsidé och fortsätta utveckla sitt företag. Det är inte en dum ide eftersom det dessutom är min ide!!

För det sjätte för att nå mitt mål så bör jag nog utvecklas själv som person. Viktigt att skilja på person och sak, om min produkt inte är vad kunden vill ha så är det produkten som är fel INTE JAG som person.

För det sjunde—–ska jag fortsätta…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.