Permanentsvästska vs epoxy

Har just använt epoxylim för att fästa lite grejs. När jag känner lukten av limmet så förnimms jag av en igenkänning. Lukten sitter som fastkladdad i min näsa men inte i samband med att limma.

PLÖTSLIGT vet jag. SAMMA LUKT SOM PERMANENTSVÄTSKA luktade – för 15-20 år sedan. När det var poppis att vara lockig. Eller vad vet jag det kan lukta samma idag?

5 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Tänk! Jag permanentade mig aldrig=) men alla färger har jag nog haft! Från det ena till det trdje så var det en skitduktig trubadur på ”Harrys” i Lule´i helgen; Ulf Ederberg, han spelade mycket rockabilly, cash and stuff, så jag tänkte att du säkert känner till honom eftersom han är från Ume´?

    Jag har träningsvärk i mungipor, händer och vader, är hes som en vedspis=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.