Kung i Filen..

Jag blir alltid lika förbannad när man möter andra ’hur dåliga som helst’ förare i trafiken. Det värsta är att de tror att de är ’kungen i filen’. Zickzackar mellan bilarna och tycker sig köra bra bil.

Jag skulle norrut på E4-an. Passerar rödljusen genom stan som är gröna. Då ser jag en smartskalle i backspegeln med en BMW komma vinglandes. Han…det var en HAN gör en snabb filbyta och passerar mig på vänster sida för att sedan tvinga in sin bil framför eftersom han ska ner på JÄRNVÄGSALLÈN.

Hade jag inte snabbt insett att den här fjantskallen TROR att han är kung i filen och TVÄRBROMSAT så hade ’kungen’ haft en 2 tons järnoxe genom bakskärmen. Och jag ger mig…XXX … på att han tyckt att det i så fall varit mitt problem.

Det bästa med att att köra två tons järnoxe är att skadorna skulle ha blivit omfattade på fartmarodörens bil och jag skulle ha fått en liten skråma.

TÄNK SÅ MÅNGA OLYCKOR vi undviker åt dessa trafikfaror som tror att de är……..
KUNG I FILEN och på vägen.

 

 

En kommentar

  1. Spankywhip Dellamorte

    Fartdårar finns det tyvärr gott om överallt. Man önskar ibland att man kunde få leka polis för EN dag, då skulle det inte finnas någon fartdåre kvar och staten kassa kommer att ligga på plus efter att jag lappat varenda en som inte följer trafikreglerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.