Tomas Enhager till Umeå-Skellefteå-Luleå

STOLT att presentera föreläsning med Tomas Enhager och Liselotte Harri


Tomas Enhager som har haft förmånen att arbeta med svenska idrottslag och idrottare av högsta dignitet. Han har coachat damlandslaget i fotboll, damlandslaget i golf, svenska mästarna i basket – Kärcher, svenska mästarna i bowling – Pergamon. Dessutom har han hjälpt stjärnor från fri idrott, tennis, amerikansk fotboll, kanot, ishockey, hästhoppning och dressyr.

Liselotte Harri är livsstilsentreprenören som genom åren utvecklat och utbildat människor i livsstilsförändringar. Nu kommer hon tillsammans med Tomas Enhager med ett fantastiskt nytt program som är webbaserat.

Föreläsning

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.