Kommentarer – Bloggare bredvid

Några av er har upptäckt att min aktivitet som läsare av era bloggar
har minskat. Förr kommenterade jag rätt mycket och väldigt ofta. När jag läste så lade jag alltid en kommentar – bara så du såg att jag varit inne och läst.

Tyvärr så har jag inte haft möjlighet att hoppa runt som förr eftersom jag är väldigt mycket på resande fot och besöker mängder med folk för tillfället. Min tid framför datorn är mycket mindre än när jag skriver böcker och likande aktiviteter.

Har även försökt strukturera om lite och har varje onsdag – Car-b-q, lördag – pyssel och återbruk. Varje eftermiddag ligger ett tips av något slag. Eftersom jag kommer i kontakt med många fantastiska företag, bloggare och stora tänkare så vill jag visa upp dem för er som läser.

Har även lagt mer tid på att i vissa sammanhang vara mer "företagsam" än privat. Jag refererar ofta till bloggen, andra presenterar mig som bloggare på vk.se etc.

Så även om jag förlorar er som vill läsa mina vardagsbekymmer och glädjeämen mer än mig som företagare så hav förtröstan. Jag överger inte den ådran. Det kommer inlägg i den kalibern också.