Cybertips – SmartMat

Du hittar mängder med rawfood och roliga recept som t ex detta:

Banankex, först och främst tänkta att passa till raw nutella. Till ½ plåt tog jag 2 bananer, 2 dl valnötter, 1 msk fiberhusk och 1 tsk kanel. Mixa allt till en deg/smet och tryck ut på bakplåtspapper. Torka på låg värme i ugnen.

Mina bananer hade varit frysta vilket gjorde att det inte behövdes någon vätska men fiberhusk. Tar man färska bananer skulle jag gissa på att man kan hoppa över fiberhusken eller tillsätta vatten. Som vanligt: prova dig fram! Och jag skulle ha haft minst 1 msk kanel. Av någon anledning gör jag alltid samma fel och kryddar kexen alldeles för lite. 

 

Hemma hos fru C

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.