Wheels Nat´s i morgon

Det ärWheels Nat´s Norr igen. Detta kan inte ha undgått någon enda människa som har ett fordonsintresse. Det kommer ungefär 1400 fordon med Nailheadsklubbens medlemmars bilar besökarantalet uppgår till över 13000 personer (jag kan minnas fel från förra året).

Det blir åter igen båda bilrekord som besöksrekord.

Som entreprenör, kreatör och företagsvänlig människa så blir jag åter igen otroligt förvånad över hela Umeå kommuns agerande igen.
Nej nu är jag orättvis – UmeåC har jobbat hårt.

Tänk, eftersom det är en familjegrej så kommer det minst 2 och ofta 4 personer i varje bil. Hur många människor kommer då in till umeå samma dag; 1400 x minst 2 personer.

Dessa personer ska ÄTA mellan Wheels Träffen och spontancruisingen. FATTAR NI – HUR MÅNGA SOM BESÖKER KOMMUNENS RESTAURANGER!!

Om jag inte missminner mig så var fyra av top ten-placerade bilarna inte från Sverige (för två år sedan). Eftersom Wheels Nat´s Norr är den största , finaste och bästa utställningen i Norr så reser många människor till Umeå.

Detta betyder, vilket ni andra också kan räkna ut om ni har något slags tankeverksamhet, att många behöver ett boende över helgen. HUR MÅNGA FLER HOTELLRUM, CAMPINGPLATSER HYRS UT UNDER HELGEN!!

OBS! Klubben Nailheads arrangerar tillsammans med tidningen Wheels bara TRÄFFEN – och är inte inblandade i något annat.

Jag vet att flera har försökt arrangera cruisingen men Umeå kommun har gett avslag till att stänga av vissa gator. 
I år kan man göra en presentationsrunda in på Rådhuset där man pratar om bilarna som passerar och visar upp dem.
UmeåC arrangerar bitvis cruisingen – se cruisingslingan i slutet.

TIPS!  STäll någon vid rondellen vid tegsbron och hindrat bilarna från att köra runt i rondellen utan låtit dem köra ÖK upp till Röda torget och runt.

POLIS – är på plats och förhindra olyckor. De skiter fullständigt om trafiken helt står stilla och korkar igen hela stan, att bilar kokar och det är noll framkommlighet. De agerar bara på "FARA", rensar upp om ambulansen ska fram etc.
FAST NU LÄSTE JAG NYSS ATT DE SKA TA I MER – INTRESSANT.

BESÖKARE – SLUTA SKRÄPA NED

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.