Friskare arbetsplatser

Friskvården på arbetet kan chef och medarbetare påverka tillsammans. Det individuella är individens ansvar och arbetsgivaren kan ge stöd som underlättar för individen men inte agera på individens egen privata spelplan. Metoder skapas som arbetar för att minska arbetsrelaterad stress samtidigt som det ökar företagets effektivitet. Man bör givetvis betrakta dessa båda områden i ett sammanhang med helhetsperspektiv där områdena samverkar. De kan både förstärka och försvaga varandra. Minskar stressen och konditionen stärks så får både företaget och individen kraft över att orka och bli mer effektiv. Det blir en positiv utvecklingsspiral. 

 

 

Ledningssystem för friskvård

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.