Himmelsk chokladkaka

Himmelsk chokladkaka
Underbar till eftermiddagskaffet istället för svampiga bullar! Fullspäckad med både vitaminer, antioxidanter och protein. En massa fett och kolhydrater också förstås, så ta en liten bit och njut!

300 gram mörk choklad (minst 70% kakao)
1 ½ dl havregrädde iMat

1 dl mandelmjöl
1 dl torkade aprikoser
1 dl torkade fikon
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
1 dl hasselnötskärnor
1 dl russin

1. Hacka aprikoserna och fikonen
2. Smält chokladen i ett vattenbad
3. När chokladen har smält häller du i grädden och mandelmjölet.
4. Häll i resten av ingredienserna och blanda ordentligt. Spara lite sesamfrön till dekoration
5. Bred ut i smeten i en form med avtagbar kant och ställ den kallt i 6 timmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.