Men skjut mig någon!

Före jul gjorde jag backup på allt och flyttade över, ja FLYTTADE över allt jobb på extern hårddisk. Ni vet, jajamen jag har backup på allt inget kan hända!

Jo shit pommes liksom. När jag skulle på börja min yrkeskarriär efter mycket julskinksmumsande så satte jag i kontakten i väggen till den externa disken. Möttes av blixt och dunder och en otrolig seliodstank.

Bra Lisbet att du FLYTTADE alla filerna. Kunde höra Tobias Janzes röst på JanZe IT hur den liksom ekar – ALDRIG FLYTTA BARA KOPIERA!

Samt att ha en säkerhetskopia är liksom = 0. Jajamen för där brann min säkerhetskopia upp och inget hade jag kvar i datorn.

Tur i oturen – det gick att rädda filerna. JA det kostade men inte mellan 10 – 20 000 kr som en total diskkrasch kostar. Och har jag lärt mig?
ETT RUNGANDE JA.

IMG_2259

En kommentar

  1. Marja Granqvist

    Oj, oj, oj, så försmädligt. Det där hände mig också för inte så länge sedan. Använde fel sorts kabel när jag kopplade in den externa disken. Lyckligtvis hade jag kopierat bilderna så de flesta fanns kvar på datorn.
    Nu har jag en extern disk som jag ansluter i datorns USB.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.